coaching

Je wilt natuurlijk wel weten waar je aan begint!


WAT IS COACHING BIJ 2FLOURISH COACHING

NAAR BINNEN GAAN


Coaching, in welke vorm ook, is meer bewustzijn creëren, jou inzichten in jezelf, in de situatie en in het thema dat speelt geven.

NAAR BUITEN GAAN


Actie nemen gebaseerd op deze nieuwe kennis. Door je ruimere blik en dieper inzicht verhoud je je anders tot de buitenwereld. 


INTEGRATIE


En zo komt er een wisselwerking op gang.

Je reflecteert je nieuwe zelf op je omgeving en je omgeving spiegelt jou jezelf terug. Een levendige ontwikkelingslus ontstaat.

   veiligheid           vertrouwen           samenwerken           bouwen           resultaat           betekenis

COACHING = PERSOONLIJK WERK OP JOUW MAAT

Iedereen is anders en elk coachingtraject is anders. Jouw coach doet er alles aan om jou de antwoorden te laten vinden die je zoekt. Hoe diep van binnen verborgen ook. Zodat jij blijvende verandering in jouw leven kan bewerkstelligen. Dit kan zowel op persoonlijk vlak in je leven zijn als op professioneel vlak. 

Als expert van jouw leven en met jouw wil om sommige dingen in jouw leven te veranderen - zij het in je privéleven zij het in je professionele leven -  ben jij tijdens het coachingtraject een evenwaardige partner van de coach. Samenwerkend kan er gebouwd worden aan resultaat. Een resultaat met betekenis voor jou en een positieve impact in jouw leven. Wat zou dat voor jou zijn?

   aandacht           presence           luisteren met ogen, oren, lijf           ik ben ok, jij bent ok

COACHING = NAAR DE KERN GAAN

Om transformatie in te zetten gaan we op zoek naar praktische oplossingen en ook naar de kern van jouw vraagstuk. Van jou als coachee vraagt dit moed en zin om daar naar op zoek te gaan. Van de coach vraagt dit flexibiliteit om om te gaan met wat er is en wat gezien wil worden evenals wat nog verborgen wil blijven; Je coach doet beroep op ervaring en presence. Coachingtechnieken die ingezet kunnen worden zijn: 

COGNITIEF

COACHEN


In gesprek

Gedrag - Overtuigingen - Identiteit

Waarden

SYSTEMISCH

COACHEN


Anders kijken en ervaren

Bewegingen zichtbaar maken

Opstellingen


WANNEER JE GEEN WOORDEN VINDT


Aan de slag met de energie

Aan de slag met het onderbewuste

(Transfer coaching & Live The Connection)

  

   individueel traject            professionele begeleiding             confidentieel           doelgericht

PRAKTISCH

Voor persoonlijk werk dat blijvend resultaat oplevert is het belangrijk dat je een coach kiest die bij je past en die je vertrouwen geeft. We starten dus altijd met een kennismakingsgesprek dat je tot niets verplicht. Als het klikt, jouw vragen beantwoord en wederzijdse verwachtingen afgestemd zijn beslis je of je een coachingtraject start. De coach beslist tijdens dit gesprek eveneens of jouw thema en situatie binnen eigen kunnen ligt. In enkele gevallen kan er doorverwezen worden naar meer gespecialiseerde coaches of specialisten (bv. bij burn-out of trauma). 


Je start een traject:
Tijdens de eerste sessie wordt de coachingvraag in kaart gebracht en wordt er een high-level plan opgesteld. Een traject bestaat uit ten minste 3 sessies van 1,5 à 2 uur met telkens 3 à 4 weken ertussen. Deze weken worden gebruikt om nieuwe inzichten te laten doordringen en in de praktijk te brengen middels experimenteeropdrachten en zelfobservatie.


Heb jij recht op die voordelige loopbaancheques?

Heeft het thema dat je in het hoofd hebt terwijl je dit leest te maken met jouw loopbaan in de ruime zin van het woord? Dan heb je wellicht recht op loopbaancheques. Een voordelige manier om kennis te maken met coachen. 
Ben je al 7 jaar (84 maanden) werkzaam geweest als werknemer of als zelfstandig ondernemer dan heb je waarschijnlijk recht op de deze loopbaancheque(s) van de VDAB. Een eerste loopbaancheque kost 40€ en geeft recht op 4 uur individuele loopbaanbegeleiding. Een tweede loopbaancheque kost 40€ en geeft recht op 3 uur individuele loopbaanbegeleidig. Je kan je loopbaancheque aanvragen bij de VDAB. Ook voor de loopbaancoaching begint alles met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


Tarieven voor coachingtrajecten zonder loopbaancheques variëren. Afhankelijk van de coachingvraag betreft het een traject voor particulieren of een traject in een professioneel kader. Ook de duur van het traject bepaalt mee de prijs. De afstemming hierover maakt deel uit van het kennismakingsgesprek. 

Vraag je gratis kennismakingsgesprek